Werkdag 2 in Argentat + motor René gerepareerd.
Door: René Mulder
Blijf op de hoogte en volg Edwin
24 Juli 2006 | Frankrijk, Parijs
Intussen gaan we verder met klussen: Edwin gaat met z’n pa de muur van het toilet in tienen beuken met een bouwhamer en Timon en René maken de gevel lekker kaal. Hmm Lekker… Onder die pleisterlaag zit een prachtige authentieke houten balk waar zelfs nog ouderwetse nagels in zitten. Nagels die overigens prima in je voet passen, hoewel René dit nog even wilde controleren. Timon ging 10 minuten later ook nog in zo’n ding staan, maar bleef ongedeerd. Edwin ook hoor :)
Aan het eind van de klusdag kregen we een lekker ijsje en toevalligerwijs was toen net de monteur terug om te motor te fixen. Het ijs was heerlijk en we genoten van de zwoegende dikzak en de lokaal gekweekte tulpen. Volgens Ilse waren tulpen uit Amsterdam er niets bij en moest René maar even een bosje bij Martine aanplanten.
Wonderlijk maar waar is de moto 100% gemaakt en is de oude 450E wederom de praal van ons gezelschap. Het eten was lekker en de sfeer gezellig, zeker met quotes als: “beter een gleuf in je deur dan een deur in je gleuf” en bij het eten van pruimenyoghurt: “Iedere vent houdt toch van een lekker pruimpje”
Terug op de camping is het een saaie boel. We stippen de route voor morgen uit, douchen, schrobben de bek en ploffen neer. Weltrusten.